array(4) { [0]=> string(8) "Silikona" [2]=> string(7) "Izolime" [4]=> string(4) "Fuga" [21]=> string(8) "Ngjitesa" }

Pllakat në Kreativ Qeramika janë të bukura dhe të veçanta dhe vendosja e tyre në mure dhe dysheme kërkon edhe llaqe, ngjitës, izolues, silikon të cilësisë së lartë dhe të ngjyrave që korrespondojnë me pllakat e zgjedhura nga ju. Vetëm produkte speciale për klientë tonë të interesuar për pllakat tona të pazakonta.

113 Produkte

Aquastop 100 , Polyethylene waterproof elastic tape

2,50 2,38

ml
ml

Aquastop Nanoflex breathable, anti-alkali and chlorine-resistant 20Kg

3,05

KG
KG

Fugabella Color 05 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 01 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 16 3kg

9,80 8,84

KG
KG

Fugabella Color 12 3kg

5,90 3,43

KG
KG

Fugabella Color 27 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 06 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 21 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 36 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 11 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 26 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 41 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 03 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 18 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 33 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 48 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 08 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 23 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 38 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Porcelana 06 Negro 5kg

2,70 2,57

KG
KG

Fugabella Color 14 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 29 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 44 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Porcelana 03 Gris Perla 5kg

2,70 2,57

KG
KG

Fugabella Porcelana 52 Tortora 5kg

2,70 2,57

KG
KG

Fugabella Color 10 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 28 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 43 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 07 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 22 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Porcelana 05 Antracita 5kg

2,70 2,57

KG
KG

Fugabella Color 31 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 46 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 39 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 17 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 32 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 42 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 37 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 45 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Aquastop 70, 140mm non-woven polypropylene tape

2,50 2,38

Ml
Ml

Fugabella Color 24 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 13 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 02 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 50 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 35 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 25 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 49 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 34 3kg

3,80 3,43

KG
KG

H40 Eco Bianco-White 25kg

0,90 0,86

KG
KG

Fugabella Color 40 3kg

3,80 3,43

KG
KG

H20 Eco Bianco-White 25kg

0,50 0,48

KG
KG

Aquastop AR1 Alkali-resistant glass fibre

2,50 2,38

Ml
Ml

Fugabella Porcelana 50 Pergamon 5kg

2,70 2,57

KG
KG

Fugabella Color 09 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 19 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 04 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 15 3kg

5,90 5,32

KG
KG

Fugabella Color 20 3kg

3,80 3,43

KG
KG

H30 Eco Bianco-White 25kg

0,66 0,62

KG
KG

Silicone Color 04 310ml

8,90 8,45

COP
COP

Silicone Color 10 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 11 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 13 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 01 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 14 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 02 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 15 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 03 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 16 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 17 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 12 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 26 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 08 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 23 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 39 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 21 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 37 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 35 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 25 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 47 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 06 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 20 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 38 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 05 310ml

8,90 8,45

COP
COP

Silicone Color 18 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 34 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 50 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 31 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 46 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 29 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 43 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 42 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 40 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 28 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 24 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 27 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 41 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 49 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Fugabella Color 30 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Color 47 3kg

3,80 3,43

KG
KG

Fugabella Porcelana 01 Bianco 5kg

2,70 2,57

KG
KG

Silicone Color 48 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 36 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 44 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 07 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 45 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 33 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 19 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 30 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 09 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 22 310ml

8,90 8,46

COP
COP

Silicone Color 32 310ml

8,90 8,46

COP
COP
0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping