My Cart
Ide dhe këshilla për pllakat e pishinave

Karakteristikat e një pishine nënkuptojnë një seri çështjesh sa i përket zbatimit. Kontakti i vazhdueshëm me ujë, ecja këmbëzbathur dhe rregulloret e rrepta të shëndetit dhe sigurisë imponojnë aftësi specifike të dizajnit.

Ju mund ta kompletoni zonën e pishinës me një sipërfaqe të vetme! Zgjidhni pllakën me trashësi 20mm për skajet dhe shtegun e jashtëm, ndërsa pllakën me trashësi  prej 10mm për hapësirën brenda pishinës. Vizitoni blogun tonë për më shumë detaje dhe këshilla mbi pishinat.

Shfletoni blogun tonë për më shumë detaje dhe këshilla mbi pllakat e pishinave.

Pllaka të veçuara për pishina dhe qendra të mirëqenies (wellnes centers)

Swimming Pool

Anthologia

Mix Wellness & Pool

Sensi

Industrial/

Buildtech/2.0

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping