...
My Cart

Your cart is empty.

Formati XL

Pllaka të mëdha nga gres porcelani revolucionarizojnë konceptin e një sipërfaqeje të njëtrajtshme dhe hapin perspektiva të reja për dizajnin arkitektonik.

Një familje me madhësi të pazakontë me dimension deri në 160×320 cm, në një numër të madh efektesh dhe strukturash për të gjitha përdorimet e synuara: mbulesa dyshemeje dhe muri, fasada të ventiluara dhe orendi të brendshme dhe të jashtme.

Shikoni pllaka të mëdha

Me peshë të lehtë dhe të lehta për tu trajtuar, pavarësisht nga madhësia e tyre, pllakat e mëdha nga porcelani në Kreativ Qeramika janë në dispozicion nga të gjitha brendet e Grupit Florim (Floor Gres, Rex, Cedit, Casa dolce casa – Casamood dhe Cerim) dhe gjithashtu përfshinë një brend të specializuar në prodhimin e pllakave për tryeza të punësFLORIM Stone.

Image

Florim Oversize Magnum

 

Sipërfaqe me dimension deri në 160×320 cm me trashësi 6 mm për dysheme, mure, fasada të ventiluara dhe orendi (tavolina, dyer, vatër zjarri dhe shumë zgjidhje të tjera të aplikimit). Projekti Magnum Oversize mori çmimin ADI Compasso D’Oro 2016.

Shiko të gjitha koleksionet

FLORIM Stone

 

Brend i specializuar në pllaka me dimension të madh për realizimin e tryezave të punës për kuzhinë, banjo dhe projekte të enterierit. FLORIM Stone ofron një dimension të vetëm të madh, 162×324 cm, i disponueshëm në tri trashësi, 6, 12 dhe 20 mm, për t’iu përgjigjur në mënyrë efektive rezistencës ndaj stresit dhe thyerjes. Efektet e ndryshme janë krijuar duke ri-përpunuar modelet e pllakave nga projekti Florim Magnum Oversize.

Image
Pllaka të mëdha për aplikim në dysheme dhe mur

Përfitimet e pllakave me dimension të madh

 

  • Pamje e shkëlqyer për shkak të fugave të ngushta, duke siguruar njëtrajtshmëri të sipërfaqes
  • Instalim në dysheme dhe mure
  • Mund të prehet në çdo formë dhe madhësi
  • Të holla dhe me peshë të lehtë (6, 12, 20 mm)
  • Rezistencë ndaj stresit
  • Instalim dhe mirëmbajtje e lehtë
Koleksione me pllaka të mëdha

Sensi

Rock Salt

Araldica

Chimera

Policroma

Cromatica

B&W Marble

Buildtech/2.0

Etoile de Rex

Flowtech/

Industrial/

I Classici di Rex

Les Bijoux de Rex

Les Origines de Rex

Onyx & More

Rêves de Rex

Crayons

La Roche di Rex

Stones & More 2.0

Prexious of Rex

Matieres de Rex

Rawtech/

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping