...
My Cart

Your cart is empty.

Kreativ Qeramika

Rrëfimi për pasionin, të bukurën dhe të pazakontën

Prekja e së veçantës brenda individit ka bërë që të rreshtohemi larg historive të shkrira në të zakonshmen plot përsëritje të asaj se çfarë konsiderohet e bukur. E kemi transformuar të bukurën, nga klishetë e zakonshme, duke e paketuar atë me të pazakonshmen e secilit që spikatet në oqeanin e jetës së përditshme. Pazakonshmëria është mjeti që na orienton drejt së veçantës së duhur, në mesin e trendeve të shumëllojshme botërore të zbukurimit të strofkës tuaj. Nuhatja e dëshirave është përparësia në duart tona që na bën të jemi mbi radarin e së zakonshmes dhe përditshmërisë. Ne jemi pika lidhëse mes së bukurës, idesë dhe kthimit në realitet të asaj që ju lëvizë në jetë brenda mjedisit tuaj.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping