...
My Cart

Your cart is empty.

Pllakat në showroomin e Kreativ Qeramika nuk janë vetëm pllaka të bukura, unike, komode në prekje dhe shkelje. Janë më shumë se kaq. Produktet tona përveçse paraqesin stil jetese janë edhe pllaka që fitojnë çmime ndërkombëtare. Lajme dhe evente për pllakat tona që kanë fituar çmim prestigjioz ndërkombëtar: Red Dot Award 2020 që jepet një herë vit për produkte më të veçanta. Çmimi Red Dot Award i është ndarë pllakave tona edhe në 2017 dhe 2019. Por këtu nuk përfundojnë shpërblimet për produktet e Kreativ Qeramikës.

Pllaka të ndryshme, që mund të gjenden në showroomin tonë kanë korrur sukses ndërkombëtar. Lajme dhe Evente tjera me rëndësi janë çmimet Wallpaper * Design Awards në vitin 2020 ndërsa në vitin 2019 kanë fituar çmimet EDIDA nga Elle Decor Japan dhe Archiproducts Design. Koleksioni Étoile de Rex është emëruar finalist i HD – Hospitality Design Awards, çmimit prestigjioz që jepet në ShBA. Çmimet prestigjioze ndërkombëtare më së miri flasin për stilin, të pazakonshmen dhe veçantinë e pllakave të qeramikës në showroomin tonë. Për më shumë shikoni listën e çmimeve ndërkombëtare.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping