My Cart

Your cart is empty.

SKU: 60049 KERAKOLL

H40 Gel No Limits 25kg

Ngjitës mineral, i çertifikuar, miqësor ndaj mjedisit, me vendosje dhe ngurtësim ultra të shpejtë, për instalime me forcë të lartë dhe rrëshqitje vertikale zero, ideal për GreenBuilding

.

I përshtatshëm për:

-Punueshmëri të zgjatur

-Ideal për gurë natyror

Për më shumë rreth këtij koleksioni shfletoni katalogun.

.

Brenda Kosovës transporti është falas.

0.90 zbritje -4% 0.86

Afati i parashikuar i liferimit 30 ditë

KG në stok.
KG
LLOJI

Llaqe

NGJYRA

Bardhe

NJESIA

KG

SASIA

25,00

KOLEKSIONI

H40

SANITARI

Ngjitesa

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping