...
My Cart

Your cart is empty.

Qeramika është një material i fortë fizikisht dhe kimikisht inerte, rezistente ndaj kushteve të pafavorshme të motit, ndaj kemikalieve dhe zjarrit. Qeramika përdoret gjithashtu për të mbrojtur mjedisin nga materialet e ndërtimit si mbulesë e jashtme për izolimin e paneleve të ndërtesave.

Për më tepër, pllakat e qeramikës janë të qëndrueshme dhe ato zgjasin më shumë në krahasim me materialet e tjera të ndërtimit. Nuk lëshojnë reagensa toksik të paqëndrueshëm e cila është një karakteristikë e disa materialeve plastike, dyshemeve me tepih dhe disa sipërfaqeve prej druri. Pllakat nga qeramika janë gjithashtu shumë higjienike dhe të lehta për t'u pastruar (nivelet e absorbimit janë pothuajse zero). Gjithashtu, mbeturinat e materialet që rrjedhin nga renovimi apo ndërtimi mund të ripërdoren, pa nevojën për trajtime të veçanta, për të krijuar nënstacione rrugore apo materiale inerte etj.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping