...
My Cart

Your cart is empty.

Projekte

Mure të zbrazëta. Ngjyra standarde. Pllaka monotone pa inovacion. Projektet tuaja nuk duhet të jenë të mërzitshme. Kreativ Qeramika ofron mundësi të shumta që me pllaka kuzhine, banjoje shtëpia juaj të fitojë një dimension të paparë. Pllakat mund t’i përdorni edhe në vende të pazakonta si muri i dhomës së ditës, anash shkallëve, tavolinë të kuzhinës apo edhe në ndonjë kënd tjetër intim të vendit ku banoni. Dizajnet dhe ngjyrat e pllakave gjithmonë do ju befasojnë se si me pak ndërhyrje mund të fitoni hapësirë unike.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping