...
My Cart

Your cart is empty.

F

Vetëm produkte cilësore në treg dhe asgjë më pak. Me këtë qëndrim Kreativ Qeramika është pozicionuar në ofrimin e produkteve nga brendet më të njohura. Pllakat e ofruara nga ne janë rezultat i teknologjive më të avancuara të prodhimit në kombinim me kërkime të vazhdueshme estetike.

Pllakat në showroomin tonë e plotësojnë shumëllojshmërinë më të gjerë të nevojave të dizajnit. Me pllakat e blera tek Kreativ Qeramika secila hapësirë fiton karakter dhe personalitet të përcaktuar në perfeksion. Me pllakat e brendeve tona asgjë nuk i lihet rastësisë. Me ne çdo pllakë flen në vendin e vet, në banjo, kuzhinë, korridor, mur dhe poshtë kaminit.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping