My Cart

Your cart is empty.

SKU: 60050 KERAKOLL

H30 Gel 25kg

Ngjitës elastik i çertifikuar, për bashkim me rezistencë të lartë të pllakave të qeramikës, pllakave të granitit, pllakave të qelqit, pllakave të holla dhe gurëve natyralë, ideal për GreenBuilding.

I përshtatshëm për:

-Substratet e mbyllura

-Deformim të lartë

-Pllaka të mëdha.

Për më shumë rreth këtij koleksioni shfletoni katalogun.

.

Brenda Kosovës transporti është falas.

0.66 zbritje -5% 0.63

Afati i parashikuar i liferimit 30 ditë

KG në stok.
KG
LLOJI

Llaqe

NGJYRA

Bardhe

NJESIA

KG

SASIA

25,00

KOLEKSIONI

H30

SANITARI

Ngjitesa

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping