My Cart

Your cart is empty.

SKU: 01107 KERAKOLL

Aquastop Nanoflex breathable, anti-alkali and chlorine-resistant 20Kg

Membranë minerale e çertifikuar, eko-miqësore, rezistente ndaj alkaleve dhe klorit, e përshtatshme për hidroizolimin fleksibël me nivele të larta ngjitje dhe qëndrueshmëri të nënshtresave përpara vendosjes me ngjitës, ideal për t’u përdorur në GreenBuilding.

.

-Një përbërës i vetëm

Teknologjia Nanotech e cila e bën atë plotësisht të papërshkueshëm nga uji dhe i jep elasticitet të përhershëm dhe qëndrueshmëri të lartë kimike

-30% mbulim më i mirë se sistemet me dy përbërës

.

Brenda Kosovës transporti është falas.

3.05

Afati i parashikuar i liferimit 24 orë

2150 KG në stok.
KG
LLOJI

Llaqe

NJESIA

KG

KOLEKSIONI

AQUASTOP

SASIA

20,00

SANITARI

Izolime

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping