...
My Cart

Your cart is empty.

Bashkohu dhe puno me ne në ekipin e Kreativ Qeramikës

Edhe pse për momentin nuk po kërkojmë punëtorë të rinj kjo nuk do të thotë se TI nuk mund ta dërgosh jetëpërshkrimin tënd (CV-në). Je vetëm një klik larg të vendosjes së kontaktit me ekipin më kreativ që mund të kesh dëgjuar apo parë ndonjëherë. 

Kurrë nuk i dihet mund të jesh personi i duhur për t’ju bashkuar ekipit të Kreativ Qeramikës duke u bërë pjesë e tregimit të bukur që e kultivojmë për klientët. Puna është më plotësuese kur je i rrethuar me profesionistë të fushës. Bëhu kreativ duke qenë pjesë e ekipit të Kreativ Qeramikës. 

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping