My Cart

Your cart is empty.

KOLEKSIONET E REJA

Dizajnoni dyshemenë dhe muret me koleksionet e reja

Zbuloni koleksionet e reja, në showroomin tonë, të krijuara nga bashkimi i elementeve teknike, estetike dhe të dizajnit të pazakontë dhe të pagabueshëm. Pllakat e Kreativ Qeramikës janë një lloj kombinimi i së kaluarës, artit, meditimit dhe dizajnit. Çdo produkt i ofruar nga Kreativ Qeramika i ka karakteristikat e veta si pjesë e një gjuhe unike të përbërë nga pamje pa fjalë.  


MATTONELLE

Mattonelle Margherita është menduar për të gjithë. Mattonelle Margherita kërkon kreativitet dhe mendohet për ata të patremburit

CELOSIA

Elemente që dalin nga toka, të papërsosura dhe solide, të shënuara nga dora e njeriut dhe nga kalimi i kohës

MATCH-UP

Një përzierje dhe përputhje e ekuilibruar e sipërfaqeve, stileve dhe ngjyrave

EARTHTECH

Toka dhe teknologjia për ndërtim të qëndrueshëm

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping