My Cart

Your cart is empty.

RRËFIMI PËR PASIONIN, TË BUKURËN DHE TË PAZAKONTËN

Prekja e së veçantës brenda individit ka bërë që të rreshtohemi larg historive të shkrira në të zakonshmen plot përsëritje të asaj se çfarë konsiderohet e bukur. E kemi transformuar qeramikën, nga e zakonshme, duke e paketuar atë me të pazakonshmen e secilit që spikatet në oqeanin e jetës së përditshme. Qeramika është mjeti që na orienton drejt së veçantës së duhur, në mesin e trendeve të shumëllojshme botërore të zbukurimit të strofkës tuaj. Nuhatja e dëshirave është përparësia në duart tona që na bën të jemi mbi radarin e së zakonshmes dhe përditshmërisë. Ne jemi pika lidhëse mes së bukurës, idesë dhe kthimit në realitet të asaj që ju lëvizë në jetë brenda mjedisit tuaj nga qeramika.

Seksioni i instagramit

Nëse dëshiron, ne mund të ju informojmë për lajmet e fundit në lidhje me produktet tona.

Inovacion
Vizualizim të projektit në realitet virtual
3D Projekte falas
Mbrojtja e konsumatorit
Transport i shpejtë dhe i sigurt
Garancioni i çmimit më të mirë
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping