My Cart

Your cart is empty.

Ide për dyshemetë e banjos

Duke ofruar një ekuilibër perfekt midis thjeshtësisë, vëmendjes ndaj detajeve dhe atmosferës së ngrohtë, pllakatKreativ Qeramika janë ideale për zonat e banjos, si në mure ashtu edhe në dysheme. Falë pllakave, mozaikëve dhe dekorimeve të disponueshme në madhësi, ngjyra dhe përfundime të ndryshme, banjot bëhen hapësira unike që e ndërlidhin stilin personal me aktivitet relaksuese.

Sipërfaqet me tërheqjen e dizajnit dhe gamën e gjerë të produkteve për pllaka të banjos nga Kreativ Qeramika sigurojnë zgjidhje dhe ide të gjithanshme për çdo kërkesë dhe stil.

 

Ide frymëzuese për pllakat e banjos

Earthtech/

Match-up

Les Bijoux de Rex

Rock Salt

Rêves de Rex

Les Origines de Rex

Étoile de Rex

Stontech/4.0

Esprit de Rex

Airtech

B&W Marble

Elemental Stone

Motion

Exalt

Stones & More 2.0

Buildtech/2.0

Matières de Rex

Onyx&More

I Classici di Rex

Planches de Rex

Artifact

Neutra 6.0

Timeless of Cerim

Archeologie

Storie

Le Veneziane

Flowtech

Antique Marble

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping