My Cart

Your cart is empty.

64 Produkte

Një mënyrë jetese bashkëkohore, luksoze, por e ekuilibruar

Frymëzuar nga bukuria e lashtë dhe e rafinuar e alabastrit, koleksioni Reves de Rex shndërron ëndrrën e elegancës bashkëkohore në realitet përmes nuancave delikate dhe ngjyrave të çmuara që përputhen në mënyrë perfekte me trendet më bashkëkohore të jetesës luksoze. Nga pasuria dhe shfaqja, bota luksoze evoluon drejt dekorimeve më të nënvlerësuara dhe të ekuilibruara, të shquara për minimalizmin e tyre.
Frymëzuar nga bukuria e lashtë dhe e rafinuar e alabastrit, koleksioni Reves de Rex shndërron ëndrrën e elegancës bashkëkohore në realitet përmes nuancave delikate dhe ngjyrave të çmuara që përputhen në mënyrë perfekte me trendet më bashkëkohore të jetesës luksoze. Nga pasuria dhe shfaqja, bota luksoze evoluon drejt dekorimeve më të nënvlerësuara dhe të ekuilibruara, të shquara për minimalizmin e tyre.

Sharrat e buta të venave dhe kontrastet e buta të ngjyrave karakterizojnë Reves de Rex me shije dhe autenticitet, nuancat e ndritshme dhe të dukshme të ditës së djeshme të dërguara në kujtesë. Sipërfaqet me hije të ndritshme, të thella dhe delikate i rikthejnë hapësirës një ndjenjë të çmimit pa mbizotëruar arkitekturën. Koleksioni Reves de Rex i jep vetes interpretime të ndryshme stilistike: ngjyrat e ngrohta me përfundime mat krijojnë atmosferë natyrale dhe relaksuese, perlat dhe tonet blu lëshojnë dritë unike, duke zbuluar një potencial të pafund që pret të hulumtohet.

 
 
 

 

Reves de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
in delle piastrelle deve essere esente da difetti visibili / At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,35%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 GLOSSY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB GLOSSY
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
B minimum
GA
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 3 CHOCO MATTE
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 2 CHOCO GLOSSY
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 BLEU MATTE - GLOSSY
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 NOISETTE MATTE - GLOSSY
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 PERLE MATTE - GLOSSY
-
Reves de Rex LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj REVES DE REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Reves Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

46.00 €
130.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

46.00 €
130.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping