My Cart

Your cart is empty.

E përcaktuar nga thjeshtësia dhe mundësia, modeli i krijuar për gessi interpreton një etikë unike amerikane për rubinetat moderne

Forca e Gessi-t në njohuri teknike dhe njohuri të mprehtë të kësaj industrie, siguron që personazhet kryesore të projektimit të shpreheshin gjatë gjithë koleksionit.
Forca e Gessi-t në njohuri teknike dhe njohuri të mprehtë të kësaj industrie, siguron që personazhet kryesore të projektimit të shpreheshin gjatë gjithë koleksionit.

Inciso extras konturet e skalitura të çiftëzuara me sipërfaqe të lëmuara dhe modele tekstile, koleksioni arrin joshje tërheqëse në përafrim me filozofinë e Gessi, që do të thotë të pasurojë hapësirat intime të jetesës me objekte të bukura, të bëra mirë që të mbeten funksionale të besueshme.

268 Produkte

Inciso Catalogue
Download
Inciso Accessories Technical Data
Download
Gessi Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj INCISO EXTRAS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
inciso extras

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

62.00 €
971.00 €

Ngjyrat

 • Steel brushed
 • Black Metal Brushed PVD
 • Copper Brushed PVD
 • Warm Bronze Brushed PVD
 • Chrome
 • Aged Bronze
 • Gold PVD
 • Black XL
 • Antique Brass
 • Brushed Brass PVD
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Steel brushed
 • Black Metal Brushed PVD
 • Copper Brushed PVD
 • Warm Bronze Brushed PVD
 • Chrome
 • Aged Bronze
 • Gold PVD
 • Black XL
 • Antique Brass
 • Brushed Brass PVD

Struktura

Efekti

Çmimi

62.00 €
971.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping