My Cart

Your cart is empty.

141 Produkte

Koleksioni “SENSI” i disenjuar nga Matteo Thun ua befason syrin dhe prekjen me ndryshimet e holla ndërmjet ngjyrave neutrale që krijojnë hapësira të hijshme për shqisat e juaja

Sipërfaqet në bashkëveprim me dritëhijen e përcaktojnë idenë e zbukurimit të frymëzuar nga kombinimi i së bardhës, hirtës, dhe të zezës bashkë me kokërrzimin e dheut. SENSI përfshinë përvojën e prekjes së dheut, me ç’rast ndjehen esencat minerale të krijuara me kohën, duke shprehur ndjenjen e një strukture që ua përkëdhel sytë. Fortësia e tokës me fuqinë e saj na rikujton forcën e natyrës.
Sipërfaqet në bashkëveprim me dritëhijen e përcaktojnë idenë e zbukurimit të frymëzuar nga kombinimi i së bardhës, hirtës, dhe të zezës bashkë me kokërrzimin e dheut. SENSI përfshinë përvojën e prekjes së dheut, me ç’rast ndjehen esencat minerale të krijuara me kohën, duke shprehur ndjenjen e një strukture që ua përkëdhel sytë. Fortësia e tokës me fuqinë e saj na rikujton forcën e natyrës.

Me “SENSI” ngjyrat delikate, natyrore dhe përvoja e të prekurit të rërës e rikthejnë kujtimin e jetës së thjeshtë pa gjërat e panevojshme. Harmonia intime dhe e sofistikuar e natyrës reflektohet në hapësirat e jetës që ofrojnë ndjenjën personale të rehatisë dhe ritmeve të ngadalta, aty ku energjia dhe balanci mund të rifitiohen. Një koleksion i pllakave që nuk “vjedh” nga natyra, por pasuron të shprehurit e të ndërtimit. Sipërfaqet dhe loja e dritëshijes në strukturë përcakton një koncept dekorativ të frymëzuar nga kombinimi i së bardhës, hirtës dhe të zezës bashkë me kokërrzimin e dheut.

 

E krijuar me vëmendje të thellë ndaj ndikimit në mjedis, “Shqisa” është sinteza e përsosur e inovacionit dhe qëndrueshmërisë dhe gjithashtu një shembull i virtytshëm i ekonomisë qarkore. Koleksioni përbëhet nga lëndë të para natyrore dhe me 60% të materialeve të ricikluara. “Shqisat” është rezultat i një procesi deri në 100 % të prodhimit të qëndrueshëm, sa i përket konsumit të ujit dhe të energjisë elektrike të prodhuar vetë.

MOSAICO

White matte
mosaico 0,6x0,6 29x29 cm
Ivory matte
mosaico 0,6x0,6 29x29 cm
Grey matte
mosaico 0,6x0,6 29x29 cm
Taupe matte
mosaico 0,6x0,6 29x29 cm
Brown matte
mosaico 0,6x0,6 29x29 cm

Sensi Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5 (DUST - FOSSIL)
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 (DUST - FOSSIL)
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 (FOSSIL) R+PTV
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 (SAND)
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 (LITHOS)
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C (SAND)
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B (LITHOS)
-
Pendulum friction test
BS-7976
> 36 wet (FOSSIL) R+PTV
-
Sensi LEED
Download
Sensi LEED 20mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
5
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SENSI Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Sensi cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

26.50 €
89.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

26.50 €
89.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping