My Cart

Your cart is empty.

33 Produkte

Nga studimi i metaleve dhe transformimi i tij evolucionar, Flowtech ka lindur

Pllakat e gres porcelanit Flowtech përcaktojnë stilin e një mjedisi publik dhe privat përmes një pamje të guximshme industriale. Estetika ikonike e një seleksionimi specifik të metaleve kombinohen me përfitimet e vetive të padepërtueshme me kalimin e kohës dhe rezistencën ndaj kushteve të motit, që janë kaq tipike për pllakat e porcelanit "Made in Florim".
Pllakat e gres porcelanit Flowtech përcaktojnë stilin e një mjedisi publik dhe privat përmes një pamje të guximshme industriale. Estetika ikonike e një seleksionimi specifik të metaleve kombinohen me përfitimet e vetive të padepërtueshme me kalimin e kohës dhe rezistencën ndaj kushteve të motit, që janë kaq tipike për pllakat e porcelanit "Made in Florim".

Vëmendja ndaj detajeve dhe ekuilibri i përsosur i ngjyrave të tri versioneve në dispozicion, të kombinuara me zgjedhjen e gjerë të madhësive në opsione me trashësi 10 mm dhe 6 mm (pllaka të mëdha Magnum Oversize) shprehin me guxim shkathtësinë arkitekturore të Floor Gres, që plotëson nevojat e profesionistëve me zgjidhje projektimi të përshtatshme për çdo aplikim.

MODULO LISTELLO SFALSATO

Russet naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Aged Bronze naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Burnished naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MODULO MURETTO SFALSATO MAGNUM

Russet naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Aged Bronze naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Burnished naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO MAGNUM

Russet naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Aged Bronze naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Burnished naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Russet naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
Aged Bronze naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
Burnished naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
Flowtech Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
minimoUA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet
-
Flowtech CE Magnum
Download
Flowtech CE
Download
Flowtech LEED Magnum
Download
Flowtech LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj FLOWTECH Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
flowtech 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

33.00 €
103.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

33.00 €
103.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping