My Cart

Your cart is empty.

100 Produkte

Sipërfaqe të reja, madhësi të reja dhe tre përfundime të ndryshme janë marka tregtare e një linje që është bashkëkohore dhe e vëmendshme për detaje

Dy mermere me një shkëlqim të lartë japin fragmente drite në seri përmes formateve të mëdha të familjes Magnum Oversize, të disponueshme në katër ngjyra. Janë të përshtatshme për krijimin e vëllimeve unike.
Dy mermere me një shkëlqim të lartë japin fragmente drite në seri përmes formateve të mëdha të familjes Magnum Oversize, të disponueshme në katër ngjyra. Janë të përshtatshme për krijimin e vëllimeve unike.

Koleksioni ofron gjashtë variante të mermerit dhe gurit, me ngjyra arkitektonike që jepen përmes përfundimeve të larmishme sipërfaqësore: për hapësira të brendshme dhe të jashtme, si dhe një efekt të lëmuar, ideal për ata që preferojnë dekorime minimale dhe funksionale.

MODULO LISTELLO SFALSATO

STONE_01 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_02 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_03 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_04 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_05 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_06 naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_01 high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm
STONE_05 high-glossy
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MODULO MURETTO SFALSATO MAGNUM

STONE_01 naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
STONE_02 naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
STONE_03 naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
STONE_05 naturale
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
STONE_01 high-glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
STONE_05 high-glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO

STONE_01 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_02 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_03 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_04 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_05 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_06 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_01 high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_05 high-glossy
mosaico 3x3 30x30 cm
STONE_01 naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
STONE_02 naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
STONE_03 naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
STONE_05 naturale
mosaico 1,5x3 30x30 cm
STONE_01 high-glossy
mosaico 1,5x3 30x30 cm
STONE_05 high-glossy
mosaico 1,5x3 30x30 cm
STONE_01 naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
STONE_02 naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
STONE_03 naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
STONE_05 naturale
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
STONE_01 high-glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
STONE_05 high-glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Stontech/4.0 Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
average value 140 mm3
<175 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 HIGH-GLOSSY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB HIGH-GLOSSY
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 R+PTV
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B R+PTV
-
Pendulum friction test
BS-7976
> 36 wet R+PTV
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet R+PTV
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Stontech/4.0 CE
Download
Stontech/4.0 Magnum 6mm CE
Download
Stontech/4.0
Download
Stontech/4.0 LEED
Download
Stontech/4.0 Magnum 6mm LEED
Download
Stontech/4.0 Outdor 20mm LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj STONTECH/4.0 Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 3

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

33.00 €
120.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

33.00 €
120.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping