My Cart

Your cart is empty.

10 Produkte

Punimet e artit mund të vendosen në shërbim të dekorimit, duke lejuar ndërtimin e mjediseve "pikturuese" të mëdha.

"Një mur është si një libër që duhet të hapet, një udhëtim në brendësi, duke zbuluar përvojat, kujtimet, shenjat dhe simbolet që ky fragment murature ka zhytur gjatë shekujve." Franco Guerzoni
"Një mur është si një libër që duhet të hapet, një udhëtim në brendësi, duke zbuluar përvojat, kujtimet, shenjat dhe simbolet që ky fragment murature ka zhytur gjatë shekujve." Franco Guerzoni

Në koleksionin Archeologie, sipërfaqet prej gres porcelani marrin konsistencën e një hapësire të re, të jashtëzakonshme, në të cilën autori transferon dhe depoziton disa tipare kryesore nga poezia e tij artistike personale, duke zhvilluar një gamë të pllakave moderne që kanë pamjen e një sipërfaqe me ngjyrë të destinuar për të mbijetuar në provat e kohës dhe të bëhet një kujtim.

Archeologie Catalogue
Download
Archeologie Composition Layout
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,2%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Archeologie LEED
Download
Archeologie Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ARCHEOLOGIE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 3

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

87.50 €
212.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

87.50 €
212.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping