My Cart

64 Produkte

Madhështia e origjinës sonë bëhet një mënyrë jetese bashkëkohore

Les Origines de Rex eksploron bukurinë harmonike të mermerit të bardhë, duke kombinuar sensin e luksit dhe sofistikimit që ka qenë gjithmonë i lidhur me këtë material intrigues, me ashpërsinë e modeleve të saj estetike dhe venave të ekuilibruara, në përputhje me trendet më bashkëkohore dekorative. Dizajni i ndritshëm dhe i përjetshëm i koleksionit është i hapur për shumë interpretime të ndryshme stilistike, nga klasike te minimaliste dhe deri te tonet e ngrohta dhe natyrore të stilit Nordik.
Les Origines de Rex eksploron bukurinë harmonike të mermerit të bardhë, duke kombinuar sensin e luksit dhe sofistikimit që ka qenë gjithmonë i lidhur me këtë material intrigues, me ashpërsinë e modeleve të saj estetike dhe venave të ekuilibruara, në përputhje me trendet më bashkëkohore dekorative. Dizajni i ndritshëm dhe i përjetshëm i koleksionit është i hapur për shumë interpretime të ndryshme stilistike, nga klasike te minimaliste dhe deri te tonet e ngrohta dhe natyrore të stilit Nordik.

Les Origines de Rex eksploron sinqeritetin dhe bukurinë e përjetshme të këtij materiali të pacenuar me zgjidhje të reja estetike, që interpretojnë aspektet e shumta të mënyrave të jetës bashkëkohore.

 

Rezultatet e kësaj pune të jashtëzakonshme kërkimore mund të shihen në katër varietete të sofistikuara të mermerit të bardhë. Vijat e holla të Les Origines de Rex, por të dukshme të venave dhe format e reja lartësohen nga nuancat e arit të vjetër, fildishit, perlës gri dhe grafitit, duke zbukuruar sipërfaqet e saj të shkëlqyera.

 
 
 
 

Les Origines de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
± 0,35%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 GLOSSY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB GLOSSY
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 ARGENT
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 OMBRE
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Entsprechend der Herstellerangaben / Tal como declara el fabricanteCl. 5 OR
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
See manufacturer’s declaration
Cl. 5 BLANC
-
5.0 nga 5 yje

5 yje
3
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj LES ORIGINES Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Les Origines Cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

46.00 €
130.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

46.00 €
130.50 €
Wishlist 1
Open wishlist page Continue shopping