My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Në likuiditetin e butë të ngjyrave të tyre, këto pllaka prej porcelani ripërcaktojnë figurën e një moderniteti elegant në zonën e qeramikës

"Risia teknologjike na mundëson të riprodhojmë në materiale qeramike në dimensione të mëdha, të gjitha efektet e konsumit dhe shtresimit që normalisht vetëm koha është në gjendje të krijojë." Giorgia Zanellato & Daniele Bortotto
"Risia teknologjike na mundëson të riprodhojmë në materiale qeramike në dimensione të mëdha, të gjitha efektet e konsumit dhe shtresimit që normalisht vetëm koha është në gjendje të krijojë." Giorgia Zanellato & Daniele Bortotto

Të dizajnuara për të mbuluar sipërfaqet e brendshme dhe në disa raste në natyrë, pllakat e mëdha që përbëjnë koleksionin Storie janë fusha qeramike ku përzierja e shkathët dhe e organizuar e pigmenteve manifestohet në efekte mahnitëse të shndritjes së ngjyrave me një ekspresivitet vizual të frymëzuara nga venitja magjepsëse me kalimin e kohës të suvave dhe dekorimeve të muraturave në arkitekturën tradicionale italiane. Në likuiditetin e butë të ngjyrave të tyre, këto pllaka prej gres porcelani ripërcaktojnë figurën e një moderniteti elegant në zonën e qeramikës.

Storie Catalogue
Download
Storie Compositition Layout
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,2%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Storie LEED
Download
Storie Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj STORIE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
featured 4

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

87.50 €
123.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

87.50 €
123.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping