My Cart

Your cart is empty.

62 Produkte

Neutra 6.0 është pasuruar me ngjyra të reja, të gjalla në formate Magnum Oversize, mozaikë inovativ qelqi, duke konfirmuar identitetin e saj unik dhe shumë të dallueshëm

Pllakat prej gres porcelani bëhen një element i vërtetë i projektimit, duke siguruar një koleksion që mund të përcaktohet si një projekt i hapur. Muret bëhen piktura të mëdha ku ngjyrat kuptohen si elementi kryesor i shprehjes me veti efektive komunikuese, një sfond emocional që merr formën e tij nga liria e imagjinatës së individit.
Pllakat prej gres porcelani bëhen një element i vërtetë i projektimit, duke siguruar një koleksion që mund të përcaktohet si një projekt i hapur. Muret bëhen piktura të mëdha ku ngjyrat kuptohen si elementi kryesor i shprehjes me veti efektive komunikuese, një sfond emocional që merr formën e tij nga liria e imagjinatës së individit.

Me koleksionin Neutra 6.0 sipërfaqet krijojnë pamje për kënaqësi të pastër shqisore, ku asgjë nuk lihet rastësisht, por gjithçka kalibrohet gjithnjë me shkathtësi, ku trupi dhe mendja mund të rinovohen. Integrimi i përsosur midis njeriut dhe hapësirës në të cilën ai jeton shprehet përmes një arkitekture të thjeshtë, ku ju mund të përhapni shenjën tuaj artistike në sipërfaqe, në ngjyrat dhe enterierin për një rezultat të papërsëritshëm nga i cili del identiteti juaj krijues.

MODULO MURETTO

01 bianco naturale
modulo muretto 10x15 30x30 cm
02 polvere naturale
modulo muretto 10x15 30x30 cm
03 perla naturale
modulo muretto 10x15 30x30 cm
04 ferro naturale
modulo muretto 10x15 30x30 cm
05 quarzo naturale
modulo muretto 10x15 30x30 cm
06 grafite naturale
modulo muretto 10x15 30x30 cm
01 bianco naturale
modulo muretto sfalsato 10x15 30x30 cm
02 polvere naturale
modulo muretto sfalsato 10x15 30x30 cm
03 perla naturale
modulo muretto sfalsato 10x15 30x30 cm
04 ferro naturale
modulo muretto sfalsato 10x15 30x30 cm
05 quarzo naturale
modulo muretto sfalsato 10x15 30x30 cm
06 grafite naturale
modulo muretto sfalsato 10x15 30x30 cm

MOSAICO

01 bianco naturale
modulo triangolo 10x15 cm
02 polvere naturale
modulo triangolo 10x15 cm
03 perla naturale
modulo triangolo 10x15 cm
04 ferro naturale
modulo triangolo 10x15 cm
05 quarzo naturale
modulo triangolo 10x15 cm
06 grafite naturale
modulo triangolo 10x15 cm
01 bianco naturale
mosaico trapezio 7,5x15 cm
02 polvere naturale
mosaico trapezio 7,5x15 cm
03 perla naturale
mosaico trapezio 7,5x15 cm
04 ferro naturale
mosaico trapezio 7,5x15 cm
05 quarzo naturale
mosaico trapezio 7,5x15 cm
06 grafite naturale
mosaico trapezio 7,5x15 cm
01 bianco naturale
mosaico esagono 10x10 cm
02 polvere naturale
mosaico esagono 10x10 cm
03 perla naturale
mosaico esagono 10x10 cm
04 ferro naturale
mosaico esagono 10x10 cm
05 quarzo naturale
mosaico esagono 10x10 cm
06 grafite naturale
mosaico esagono 10x10 cm
01 bianco naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
02 polvere naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
03 perla naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
04 ferro naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
05 quarzo naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
06 grafite naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

SHADES DECOR

01 SHADES DECOR
70,8x61,4 cm
02 SHADES DECOR
70,8x61,4 cm
03 SHADES DECOR
70,8x61,4 cm
04 SHADES DECOR
70,8x61,4 cm
Neutra 6.0 Catalogue
Download
Neutra 6.0 Magnum Leaflet
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHB
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B GRIP
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
-
Neutra 6.0 LEED
Download
Neutra 6.0 LEED Magnum
Download
Neutra 6.0 CE
Download
Neutra 6.0 CE Magnum
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj NEUTRA6.0 Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
neutra 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Gjelber
  • Kuqe
  • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

46.00 €
188.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Gjelber
  • Kuqe
  • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

46.00 €
188.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping