My Cart

Your cart is empty.

40 Produkte

Shirita të mëdhenj linearë dhe dekor i çmuar janë elementet përcaktuese të Planches de Rex

Përkthyes i ngrohtë i mjedisit, është edhe një herë materiali nga druri që udhëheq rrugën krijuese të Rex. Planches de Rex është interpretuesi elegant i hapësirës që lë një shije joformale.
Përkthyes i ngrohtë i mjedisit, është edhe një herë materiali nga druri që udhëheq rrugën krijuese të Rex. Planches de Rex është interpretuesi elegant i hapësirës që lë një shije joformale.

Elementi natyror respektohet plotësisht për të rikthyer realizëm të jashtëzakonshëm dhe kërkimi stilistik rrit thelbin e tij. Planches de Rex përfaqëson një model të ri referimi në mobilimin e sipërfaqeve që gjejnë frymëzimin e tyre krijues në dru, duke vendosur standarde të reja të përsosjes. Një përbërje e ngrohtë me ngjyra krijon një lojë eufonuese me materiale dhe nuanca të modës në modelimin modern të enterierit.

DECORO DECOR

DECOR AMANDE
80x80 cm
DECOR MIEL
80x80 cm
DECOR PERLE
80x80 cm
DECOR NOISETTE
80x80 cm
DECOR CHOCO
80x80 cm

MODULO LISTELLO SFALSATO

Amande matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Miel matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Perle matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Noisette matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm
Choco matte
modulo listello sfalsato 15x45 cm

MODULO MURETTO SFALSATO

Amande matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Miel matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Perle matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Noisette matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Choco matte
modulo muretto sfalsato 7,5x30 30x30 cm
Planches de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Planches de Rex CE
Download
Planches de Rex LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj PLANCHES DE REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
planches

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

43.50 €
74.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

43.50 €
74.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping