My Cart

Your cart is empty.

98 Produkte

Një përzgjedhje e mermereve të reja dhe të rralla, me një ndikim të fortë dekorativ, që vijnë nga zona gjeografike tejet të largëta

E sofistikuar dhe elegante, Étoile de Rex propozon sipërfaqe të buta dhe shëndritëse që kthehen në lavditë e së kaluarës. Koleksioni është frymëzuar nga një përzgjedhje e mermereve të reja dhe të rralla, me një ndikim të fortë dekorativ, që vijnë nga zona gjeografike tejet të largëta. Ai shkon nga Apennines Toscan-Emilian me nuancat e holla bezhë dhe fildishi të Cremo Delicato gjatë gjithë rrugës deri tek ngjyrat magnetike-jeshile blu të Amazonite, një mineral nga Brazili.
E sofistikuar dhe elegante, Étoile de Rex propozon sipërfaqe të buta dhe shëndritëse që kthehen në lavditë e së kaluarës. Koleksioni është frymëzuar nga një përzgjedhje e mermereve të reja dhe të rralla, me një ndikim të fortë dekorativ, që vijnë nga zona gjeografike tejet të largëta. Ai shkon nga Apennines Toscan-Emilian me nuancat e holla bezhë dhe fildishi të Cremo Delicato gjatë gjithë rrugës deri tek ngjyrat magnetike-jeshile blu të Amazonite, një mineral nga Brazili.

Étoile de Rex është një ekuilibër magjik midis shenjave dhe ngjyrave që stimulojnë shqisat duke ftuar shikuesin të ndiejë intensitetin e tij të sofistikuar kromatik. Një përzierje e përsosur e hijeshisë që rrjedh nga larmia e habitshme e natyrës dhe teknologjisë së përparimit të prodhimit. Përcaktimi i materialit duke ruajtur ndjesinë e tij origjinale është objektivi më i madh i kësaj marke, gjithmonë i vëmendshëm ndaj evolucioneve në stil. Étoile de Rex ofron shtatë ngjyra që mund të përdoren për dysheme dhe mure, të veçuara ose të kombinuara. Katër grafika dekorojnë si madhësitë tradicionale ashtu edhe modelin e pllakave me madhësi të madhe Florim Magnum, tre të tjerat (Brown River, Étoile Illusion, Étoile Symphonie) kanë vetëm madhësi modulare Magnum (60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm).

MODULO MURETTO SFALSATO MAGNUM

Renoir matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Gris matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Crème matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Tropical matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Symphonie matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Illusion matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Renoir glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Gris glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Crème glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Tropical glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Symphonie glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Illusion glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Brown river matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Brown river glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO MAGNUM

Renoir matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Gris matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Crème matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Tropical matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Symphonie matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Illusion matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Renoir glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Gris glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Crème glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Tropical glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Symphonie glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Illusion glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Brown river matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Brown river glossy
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Étoile de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 4
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 GLOSSY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB GLOSSY
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet MATTE
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Étoile de Rex CE
Download
Étoile de Rex LEED
Download
Étoile de Rex LEED Magnum
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ETOILE DE REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
etoile

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

47.50 €
130.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

47.50 €
130.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping