My Cart

Your cart is empty.

Pllakat mat janë rezistente ndaj rrëshqitjes, ndryshe nga ato me shkëlqim. Këto pllaka kanë nivel të ulët të mirëmbajtjes. Gjithashtu, sipërfaqja jo reflektuese e pllakave me strukturë mat është e mirë në fshehjen e njollave, shenjave dhe papastërtive.

Ardoise

Artifact

Buildtech/2.0

Hi-Wood

La Roche di Rex

Maps

Matieres de Rex

Motion

Natural Stone

Pietre/3

Planches de Rex

Rawtech/

Sensi

Urban Style

Studios

Wooden Tile

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping