My Cart

Your cart is empty.

44 Produkte

Artifact of Cerim i referohet thjeshtësisë së çimentos të spatuluar nga duar të afta

Ndikimi i tij estetik, antik dhe i papërsosur, përçon një thjeshtësi që harmonizohet me zgjedhjen e gjerë të ngjyrave, i përbërë nga ngjyra neutrale dhe i përmirësuar nga variacionet e hijes duke filluar nga tonet më të freskëta dhe ato më të ngrohta.
Ndikimi i tij estetik, antik dhe i papërsosur, përçon një thjeshtësi që harmonizohet me zgjedhjen e gjerë të ngjyrave, i përbërë nga ngjyra neutrale dhe i përmirësuar nga variacionet e hijes duke filluar nga tonet më të freskëta dhe ato më të ngrohta.

Koleksioni është në dispozicion në një trashësi prej 10 mm dhe ofron dy madhësi 60×120 cm dhe 80×80 cm me nën-madhësitë relative modulare 30×60 cm. Variacionet grafike të hijes së çimentos janë zvogëluar në 6 hije të ndryshme neutrale duke filluar nga e bardha në qymyr përmes gri dhe bezhë.

 

MODULO LISTELLO SFALSATO

Aged White
Modulo listello sfalsato 21x40 cm
Worn Sand
Modulo listello sfalsato 21x40 cm
Used Grey
Modulo listello sfalsato 21x40 cm
Crafted Graphite
Modulo listello sfalsato 21x40 cm
Vintage Taupe
Modulo listello sfalsato 21x40 cm
Worked Charcoal
Modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

Aged White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Worn Sand naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Used Grey naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Crafted Graphite naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Vintage Taupe naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Worked Charcoal naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

MOSAICO 3D

Aged White naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Worn Sand naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Used Grey naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Crafted Graphite naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Vintage Taupe naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Worked Charcoal naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Artifact Catalogue
Download

Technical data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 2 (Worked Charcoal)
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 4
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 GRIP
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5 MATTE
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA GRIP
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA-GLB MATTE
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 GRIP
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B MATTE
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C GRIP
Artifact CE
Download
Artifact Outdoor Bureau Veritas
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ARTIFACT Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
artifact 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

28.50 €
49.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

28.50 €
49.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping