My Cart

Your cart is empty.

44 Produkte

Një material pa kohë, vërtetësia e tij, sensuale dhe elegante, zbatohet në mjedise moderne, ku elementë të çmuar dhe të rikuperuar bashkëjetojnë në harmoni të përsosur

Koleksioni kujton një pllakë të thurrur, një gur tipik i Evropës Veriore, por gjithashtu mjaft i zakonshëm në Evropën Qendrore, veçanërisht në Francë dhe Belgjikë.
Koleksioni kujton një pllakë të thurrur, një gur tipik i Evropës Veriore, por gjithashtu mjaft i zakonshëm në Evropën Qendrore, veçanërisht në Francë dhe Belgjikë.

Ardoise, një zgjedhje e saktë kromatike zgjodhi 6 hije neutrale dhe moderne që kujdesen për strukturën e gjallë, protagonistin absolut të koleksionit. Delikatesa e ngjyrave të zgjedhura i japin hapësirës një ndjenjë të fortë drite që bie ndesh me ngurtësinë e gurit. Përvoja e Rex arrin të bashkohet me strukturën tre dimensionale dhe lëvizjet grafike në një lojë të efekteve optike për ta bërë një material të përjetshëm modern, duke i dhënë atij një jetë të re.

DECORO MAGNUM

DECORO REXE A
60x120 cm
DECORO REXE B
60x120 cm
DECORO REXE C
60x120 cm
DECORO REXH
120x240 cm
DECORO REXE A/B/C
240x240 cm

MODULO LISTELLO SFALSATO

Blanc matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Ivoire matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Ecrù matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Gris matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Plomb matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Noir matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Blanc matte
modulo muretto 3d 30x30 cm
Ivoire matte
modulo muretto 3d 30x30 cm
Ecrù matte
modulo muretto 3d 30x30 cm
Gris matte
modulo muretto 3d 30x30 cm
Plomb matte
modulo muretto 3d 30x30 cm
Noir matte
modulo muretto 3d 30x30 cm

MOSAICO

Blanc grip
mosaico 5x5 30x30 cm
Ivoire grip
mosaico 5x5 30x30 cm
Ecrù grip
mosaico 5x5 30x30 cm
Gris grip
mosaico 5x5 30x30 cm
Plomb grip
mosaico 5x5 30x30 cm
Noir grip
mosaico 5x5 30x30 cm
Ardoise Magnum Leaflet
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 n/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
classe B GRIP
-
Static coefficient of friction
ASTM-C1028
>0,60 dry and wet
> 0,6 dry and wet
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Ardoise CE Magnum
Download
Ardoise CE
Download
Ardoise LEED Magnum
Download
Ardoise LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ARDOISE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

44.50 €
83.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

44.50 €
83.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping