My Cart

Your cart is empty.

25 Produkte

Nga vendet e veriut arrin frymëzimi i Natural Stone of Cerim

Forca e natyrës bëhet hijeshi falë vëmendjes ndaj detajeve dhe një thjeshtësie befasuese.
Forca e natyrës bëhet hijeshi falë vëmendjes ndaj detajeve dhe një thjeshtësie befasuese.

I vrazhdë me një hije të lashtë që merr jetë, duke u mbështetur në harmoninë e ngjyrave natyrale.

MODULO LISTELLO SFALSATO

White naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Cream naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Fossil naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Mineral naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Coal naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

Natural Stone Catalogue
Download
Natural Stone Extra-Thick Floor
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
3 (Mineral, Coal); 4 (White, Fossil, Cream)
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C GRIP
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
> 0,42 wet
> 0,42 wet
-
Pendulum friction test
BS-7976
>36 wet
-
Natural Stone CE
Download
Natural Stone LEED
Download
Natural Stone 20mm LEED
Download
Natural Stone Bureau Veritas CE
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj NATURAL STONE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
featured 3

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

28.00 €
50.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

28.00 €
50.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping