My Cart

Your cart is empty.

46 Produkte

Pietre3 është rezultati i drejtpërdrejtë i një studimi me vëmendje të madhe ndaj detajeve dhe një rrugë krijuese që i qëndron kalimit të kohës

Vlera thelbësore qëndron në origjinën e hijeshisë së saj të theksuar që i reziston kalimit të kohës. Pietre3 sugjeron një ide të elegancës së thjeshtë, kështu që elementët gjejnë ekuilibrin e tyre në një marrëdhënie midis dritës dhe materialit që është i natyrshëm, i matur dhe i veçantë.
Vlera thelbësore qëndron në origjinën e hijeshisë së saj të theksuar që i reziston kalimit të kohës. Pietre3 sugjeron një ide të elegancës së thjeshtë, kështu që elementët gjejnë ekuilibrin e tyre në një marrëdhënie midis dritës dhe materialit që është i natyrshëm, i matur dhe i veçantë.

Përkthyesi i një stili familjar dhe thelbësor, Pietre3 është koleksion i cili interpreton gurin në pllakë porcelani që shpreh veten përmes një game të gjërë zgjidhjesh dekorative për dizajnin e enterierit, ku një kombinim i sofistikuar i sipërfaqeve merr shprehje të re. Në koleksionin Pietre3, ekziston një gamë e gjerë e madhësive dhe përfundimeve që vazhdojnë një udhëtim inovator, që synon të nxjerrë në pah vazhdimësinë midis mjedisit të brendshëm dhe të jashtëm, duke siguruar një klasë të thjeshtë dhe të menjëhershme për mjedisin.

DECORO

decoro idrogetto
399,3x219 cm
DECORO PAPILLON
decoro papillon 34,5x80 cm
DECORO PAPILLON
decoro papillon 34,5x80 cm
DECORO PAPILLON
decoro papillon 34,5x80 cm
DECORO PAPILLON
decoro papillon 34,5x80 cm
DECORO PAPILLON
decoro papillon 34,5x80 cm
DECORO PAPILLON
decoro papillon 34,5x80 cm
DECORO TRAPEZIO
decoro trapezio 52,8x27,5 cm
DECORO TRAPEZIO
decoro trapezio 52,8x27,5 cm
DECORO TRAPEZIO
decoro trapezio 52,8x27,5 cm
DECORO TRAPEZIO
decoro trapezio 52,8x27,5 cm
DECORO TRAPEZIO
decoro trapezio 52,8x27,5 cm
DECORO TRAPEZIO
decoro trapezio 52,8x27,5 cm

MOSAICO

limestone white naturale
mosaico 5x5 30x30 cm
limestone almond naturale
mosaico 5x5 30x30 cm
limestone pearl naturale
mosaico 5x5 30x30 cm
limestone taupe naturale
mosaico 5x5 30x30 cm
limestone ash naturale
mosaico 5x5 30x30 cm
limestone coal naturale
mosaico 5x5 30x30 cm
limestone white naturale
mosaico 2,5x2,5 30x30 cm
limestone almond naturale
mosaico 2,5x2,5 30x30 cm
limestone pearl naturale
mosaico 2,5x2,5 30x30 cm
limestone taupe naturale
mosaico 2,5x2,5 30x30 cm
limestone ash naturale
mosaico 2,5x2,5 30x30 cm
limestone coal naturale
mosaico 2,5x2,5 30x30 cm
limestone white naturale
mosaico ellittico 30x30 cm
limestone almond naturale
mosaico ellittico 30x30 cm
limestone pearl naturale
mosaico ellittico 30x30 cm
limestone taupe naturale
mosaico ellittico 30x30 cm
limestone ash naturale
mosaico ellittico 30x30 cm
limestone coal naturale
mosaico ellittico 30x30 cm

MODULO LISTELLO SFALSATO

limestone white naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
limestone almond naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
limestone pearl naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
limestone taupe naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
limestone ash naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
limestone coal naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Pietre/3 Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Pietre 3 CE
Download
Pietre 3 LEED
Download
Pietre 3 LEED 20mm
Download
Pietre 3
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj PIETRE3 Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

39.50 €
68.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

39.50 €
68.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping