My Cart

Your cart is empty.

64 Produkte

Studios of Casamood, me personalitetin e tij të sofistikuar, por diskret, përcakton rrugën evolucionare të sipërfaqeve moderne të enterierit, e frymëzuara nga çimento

Gjashtë nuancat e ngjyrave erdhën si një mjet fleksibël në duart e stilistit, i cili, duke zgjedhur dhe përputhur nuancat, mund të përcaktojë hapësirat, duke përvijuar ose kombinuar vëllimet e ndryshme.
Gjashtë nuancat e ngjyrave erdhën si një mjet fleksibël në duart e stilistit, i cili, duke zgjedhur dhe përputhur nuancat, mund të përcaktojë hapësirat, duke përvijuar ose kombinuar vëllimet e ndryshme.

Struktura e sipërfaqeve, me teksturë delikate, sugjeron efektin e aftësive manuale dhe plasticitetin e përfundimit të punuar me dorë. Thelbësore, por intensive, theksohet duke takuar dritë natyrale ose artificiale. Imazhi i këndshëm dhe minimal i fletëve të Studios of Casamood vepron si kontrast me një program dekorimi që propozon dy grupe të veçanta të temave grafike të përziera në një madhësi 20x20cm.

DECORO

DECORO A Rubber/Chalk
20x20 cm
DECORO A Brick/Chalk
20x20 cm
DECORO A Concreate/Chalk
20x20 cm
DECORO A Cloud/Chalk
20x20 cm
DECORO A Sand/Chalk
20x20 cm
DECORO B Rubber/Chalk
20x20 cm
DECORO B Brick/Chalk
20x20 cm
DECORO B Concreate/Chalk
20x20 cm
DECORO B Cloud/Chalk
20x20 cm
DECORO B Sand/Chalk
20x20 cm

MODULO MURETTO SFALSATO MAGNUM

Rubber matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Brick matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Concreate matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Cloud matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Chalk matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Sand matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO

Rubber matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Brick matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Concreate matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Cloud matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Chalk matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Sand matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Rubber matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Brick matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Concreate matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Cloud matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Chalk matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Sand matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Studios Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C GRIP
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Studios CE
Download
Studios CE Magnum
Download
Studios LEED
Download
Studios LEED Magnum
Download
Studios LEED 20mm
Download
Studios Bueau Veritas Outdoor
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj STUDIOS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 7

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

32.50 €
89.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

32.50 €
89.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping