My Cart

Your cart is empty.

20 Produkte

Hi-Wood riinterpreton drurin përmes një modeli modern me estetikë lineare dhe një përfundim të ri me shkëlqim

Dy shpirtra të ndryshëm, të lidhur ngushtë, gjallëria e madhe e të cilëve do të mbushë shtëpinë tuaj me bukurinë e gjallë të natyrës.
Dy shpirtra të ndryshëm, të lidhur ngushtë, gjallëria e madhe e të cilëve do të mbushë shtëpinë tuaj me bukurinë e gjallë të natyrës.

Nga ngjyra Almond në ngjyrat gri dhe ngjyrat e ngrohta të arrës, Hi-Wood of Cerim ofron një gamë të kufizuar qëllimisht – dy madhësi dhe një trashësi të vetme – për të theksuar linjat e pastra të koleksionit, të përshtatshme në mënyrë të përkryer për dhoma të thjeshta dhe minimale. Gama, e cila është jashtëzakonisht funksionale, do të jetë e disponueshme në pesë ngjyra, dy përfundime (natyrale dhe me shkëlqim), dy madhësi dhe vetëm një trashësi prej 10 mm. Hi-Wood është një seri e nënvlerësuar, thelbësore, veçantia e së cilës qëndron në praninë e një varianti unik të dritës, deri më sot druri i vetëm i lëmuar në rang.

MODULO LISTELLO SFALSATO

Almond naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Walnut oak naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Dark oak naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Smoke grey naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Grey oak naturale
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Almond lucida
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Walnut oak lucida
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Dark oak lucida
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Smoke grey lucida
modulo listello sfalsato 15x40 cm
Grey oak lucida
modulo listello sfalsato 15x40 cm

Hi-Wood Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 3 (Smoke Grey, Grey Oak, Dark Oak)
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 4 (Almond, Walnut)
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
Cl. 4-5 MATTE
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 SHINY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB SHINY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A MATTE
-
Hi-Wood CE
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj HI-WOOD Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
hi wood

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

34.00 €
49.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

34.00 €
49.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping