My Cart

Your cart is empty.

35 Produkte

Çimento ri-interpretohet bazuar në një perspektivë më moderne

Maps of Cerim përfshinë gjithashtu madhësi të reja, të mëdha, të cilat janë modulare me njëra-tjetrën dhe me mundësi të ndryshme të trashësisë që përshtaten mirë me paraqitjet e ndryshme të banesës.
Maps of Cerim përfshinë gjithashtu madhësi të reja, të mëdha, të cilat janë modulare me njëra-tjetrën dhe me mundësi të ndryshme të trashësisë që përshtaten mirë me paraqitjet e ndryshme të banesës.

Një koleksion në zhvillim të vazhdueshëm me hartimin e hapësirës banuese dhe me nevojat arkitekturale. Modeli i jetës së përditshme është i përzier në Maps of Cerim me linjat e pastra dhe të lehta të thjeshtësisë industriale të çimentos, duke i dhënë ambienteve një pamje joformale dhe të rafinuar.

MODULO LISTELLO SFALSATO

White naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Beige naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Light Grey naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Dark Grey naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Graphite naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Beige naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Light Grey naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Dark Grey naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Graphite naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

MOSAICO 3D

White naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Beige naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Light Grey naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Dark Grey naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Graphite naturale
mosaico 3d 5x5 30x30 cm
Maps of Cerim Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 BUSH-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C BUSH-HAMMERED
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
WHITE Cl. 4
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
LIGHT GREY Cl. 3
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
BEIGE Cl. 3
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
GRAPHITE Cl. 3
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
DARK GREY Cl. 3
-
Maps of Cerim CE
Download
Maps of Cerim CE Magnum
Download
Maps of Cerim LEED
Download
Maps of Cerim LEED Magnum
Download
Maps of Cerim LEED 20mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MAPS OF CERIM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
maps

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

28.50 €
49.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

28.50 €
49.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping