My Cart

Your cart is empty.

21 Produkte

Përmes Araldica, Federico Pepe na dërgon një mesazh krijues që jo vetëm përcakton estetikën e një "psikodelie të re", por gjithashtu hulumton formulat e pazakonta për ndërveprimin perceptues midis qeramikës dhe individit

Në gamën e gjërë të koleksionit Araldica që mbulojnë hapësirën, teksturat vizuale të Pepes fitojnë konfigurimin hipnotik, magjepsës të një përzierje të larmishme ngjyrash, të frymëzuara nga ato të letrave tradicionale me inspirim të mermerit.
Në gamën e gjërë të koleksionit Araldica që mbulojnë hapësirën, teksturat vizuale të Pepes fitojnë konfigurimin hipnotik, magjepsës të një përzierje të larmishme ngjyrash, të frymëzuara nga ato të letrave tradicionale me inspirim të mermerit.

Disa nga modelet e koleksionit Araldica përmbajnë dy motive grafike të ndryshme lineare, të përqendruara gjeometrikisht në pllakë: “Coat of Arms” – një kreshtë apo mburojë, duke aluduar në imazhet e heraldikës – dhe një formë “Hourglass”, e përbërë nga dy trekëndësha të kundërt. Zgjidhjet e dhëna për të kompletuar gamën janë me një ton të ndryshëm: duke reflektuar dëshirën për të “skenuar” një kontrast të qartë shumëngjyrësh. Këto pllaka janë në hije krejtësisht neutrale, në frekuencat gri të betonit. Araldica ka për qëllim të krijojë një luftë, një vështirësi. Midis diçkaje shumë të ngurtë, e cila e sheh veten të qeverisur nga rregulla të qarta, dhe një letër e ndryshueshme mermeri e cila synon të jetë plotësisht e lirë.

CEMENTO BLASONE

Cemento - Blasone Zaffiro
120x240 cm
Cemento - Blasone Smeraldo
120x240 cm
Cemento - Blasone Rosa
120x240 cm
Cemento - Blasone Senape
120x240 cm
Cemento - Blasone Perla
120x240 cm

Araldica Catalogue
Download
Araldice Composition Layout
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2*
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ARALDICA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Araldica Cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kalter
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

16.50 €
287.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kalter
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

16.50 €
287.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping