My Cart

Your cart is empty.

18 Produkte

Pllakat e mëdha të gres porcelanit janë pjesa kromatike në hije të pastelit

"Cromatica paraqet një reflektim mbi ngjyrën, mbi të gjitha një propozim se si të transferohet shumëllojshmëria e hijeve tipike për një pllakë të punuar me dorë, në një projekt të prodhuar në një shkallë të gjerë." Andrea Trimarchi & Simone Farresin
"Cromatica paraqet një reflektim mbi ngjyrën, mbi të gjitha një propozim se si të transferohet shumëllojshmëria e hijeve tipike për një pllakë të punuar me dorë, në një projekt të prodhuar në një shkallë të gjerë." Andrea Trimarchi & Simone Farresin

E disponueshme në gjashtë ngjyra të sinkronizuara, në një sfond dhe dy përfundime plotësuese, mat dhe shkëlqim. Koleksioni “Cromatica” sjell një pasqyrim të ndjeshëm dhe origjinal në dominimin e ngjyrës së pastër. Pllakat e mëdha nga gres porcelani janë sipërfaqet ku pjesa kromatike në hije të pastelit, të përziera butë njëra me tjetrën dhe të pasura me variacione të intensitetit, vjen në një shumëzim të hijeve në dukje të pafundme. Përveç që mbahet në dimensionin e saj të madh, gama gjithashtu mund të zvoglohet në dimensione më të vogla, duke e bërë atë një koleksion të hapur dhe të gjithanshëm.

GRADIENTE

Gradiente bianco-rosa matte
360x240 cm
Gradiente bianco-rosa glossy
360x240 cm
Gradiente grigio-verde matte
360x240 cm
Gradiente grigio-verde glossy
360x240 cm

Cromatica Catalogue
Download
Cromatica Composition
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA/ULB
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA/UHB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet
-
Cromatica CE
Download
Cromatica LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj CROMATICA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
cromatica 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kalter
 • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

99.50 €
272.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kalter
 • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

99.50 €
272.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping