My Cart

Your cart is empty.

52 Produkte

Një kombinim i pjesëve fillimisht jo-përputhëse. Bashkimi midis njësive që buron një identitet të ri.

Chimera nga Elena Salmistraro bashkon ashpërsinë me vetë-shprehjen, në një gramatikë grafike të ngarkuar dhe me kuptim simbolik.
Chimera nga Elena Salmistraro bashkon ashpërsinë me vetë-shprehjen, në një gramatikë grafike të ngarkuar dhe me kuptim simbolik.

Me origjinë nga katër tema grafike – me titull Empatia, Radici, Ritmo dhe Colore – kjo familje me pllaka të mëdha ka një ekstroversion vizual të mrekullueshëm, me motive që ndërthurin kode të ndryshme grafike dhe ngjyrash me granula që interpretojnë sipërfaqet e gurëve, pëlhurave dhe lëkurave. Në këtë karusel ekspresiv, duke ndjekur vazhdimisht imazhin udhëzues të Chimera-s, projektuesi orkestron figura intriguese të implantuara, të amplifikuara nga përdorimi i një teknike inovative të përfundimit të sipërfaqes qeramike. Përveç ofrimit të një niveli krejtësisht të ri të shkëlqimit të ngjyrave, ky proces prodhon dekore të gdhendura ose të ngritura që gjenerojnë ndjesi prekëse me një efekt të jashtëzakonshëm, përkundrazi si modele të vogla të qëndisura që përhapen nëpër pllaka, me rezultate ndryshe nga çdo gjë e ofruar më parë nga një produkt i brendit Cedit.

Chimera Catalogue
Download
Chimera Composition Layout
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
±0,20%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2*
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3 MATTE
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj CHIMERA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Chimera Cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

87.50 €
287.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

87.50 €
287.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping