My Cart

Your cart is empty.

149 Produkte

Tregimi i një udhëtimi imagjinar përmes sugjerimeve të lokacioneve të ndryshme për të mishëruar nëntë burime frymëzuese me ekuilibër të përsosur kromatik

Stones and More evoluon në Stones and More 2.0 për të treguar një histori përmes sipërfaqeve të holla nga gres porcelani me versione grafike thellësisht të ndryshme.
Stones and More evoluon në Stones and More 2.0 për të treguar një histori përmes sipërfaqeve të holla nga gres porcelani me versione grafike thellësisht të ndryshme.

Një shkathtësi harmonike në përputhje me filozofinë Casa Dolce Casa shoqëron shikimin në arkitekturën diskrete dhe të përsosur për të marrë frymë nga jeta në mjedise të përshkuara me sintezën e ekuilibruar të aftësive të krijimit dhe kapacitetit industrial. Loja me kontrastet midis traditës dhe modernizmit krijon një atmosferë të pezulluar mes kujtesës dhe së ardhmes. Struktura dhe trupi i plotë i përfundimeve rrisin hapësirën me detaje të njohura.

Fryma eklektike dhe e rafinuar e Stones & More 2.0 shprehet përmes harmonisë së sugjerimeve elegante të materialit, sipërfaqeve të lëmuara dhe reflektuese, për të përmbushur nevojat vizuale dhe prekëse. Stones & More 2.0 gjithashtu transmeton natyralitetin e saj të rafinuar në projektin Florim Magnum Oversize, ku sipërfaqet me madhësi të madhe janë një ftesë për të hyrë dhe për të ndarë emocionin e një dimensioni edhe më të këndshëm.

Stones and More Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
±0,1%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
±0,2%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130
R9; R10 (burl white, burl gray) MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130
R9 SMOOTH
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet SMOOTH
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB SMOOTH
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULB GLOSSY
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4 SMOOTH
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
C. 4 GLOSSY
-
Stones and More CE 10mm
Download
Stones and More CE Magnum 6mm
Download
Stones and More LEED 10mm
Download
Stones and More LEED Magnum 6mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj STONES AND MORE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
stones and more

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

41.00 €
130.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

41.00 €
130.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping