My Cart

Your cart is empty.

90 Produkte

Bashkimi i dy materialeve të ndryshme ka rezultuar në një projekt bashkëkohor, të kohës që përzie sipërfaqet, ngjyrat dhe gjuhët për të ofruar kombinime origjinale.

Match-up of Cerim përmban një bashkëveprim të kontrasteve të ndryshme në ambientet minimaliste përmes dekoreve të saj, e përshtatshme për një përzierje të ekuilibruar dhe përputhjen e stileve dhe ngjyrave. Prandaj, Match-Up është një projekt i ri që nuk vendos kufizime në zgjedhjet individuale dhe rrit hapësirën me disa elementë të këmbyeshme të zgjedhura me kujdes që shprehin idetë tuaja dhe shijen personale.
Match-up of Cerim përmban një bashkëveprim të kontrasteve të ndryshme në ambientet minimaliste përmes dekoreve të saj, e përshtatshme për një përzierje të ekuilibruar dhe përputhjen e stileve dhe ngjyrave. Prandaj, Match-Up është një projekt i ri që nuk vendos kufizime në zgjedhjet individuale dhe rrit hapësirën me disa elementë të këmbyeshme të zgjedhura me kujdes që shprehin idetë tuaja dhe shijen personale.

Match-up përmbanë dy sipërfaqe themelore që mund të përdoren për të krijuar kombinime të shumta në përputhje me stilin dhe trendet e jetesës: një efekt konkret me një estetikë urbane dhe industriale dhe një efekt origjinal të grumbullit të mermerit që ndërthur elemente prekëse ton-mbi-ton me forma të çrregullta dhe madhësive të ndryshme.

Dy materiale në dukje shumë të ndryshme – e para simbol i modernitetit dhe inovacionit, e dyta autentike dhe e traditës – bashkëjetojnë në një projekt unik që promovon dhe inkurajon kombinime jo vetëm midis sipërfaqeve dhe nuancave të ngjyrave në diapazon, por edhe me të gjitha elementet tjera që kontribuojnë në përcaktimin e hapësirës: ngjyrat, bojërat, pëlhura, orenditë dhe materiale të ndryshme.

DECORO SHAPES
50x48 cm
DECORO LOCK
38x38 cm
DECORO ZIG ZAG
48x24 cm

Decoro Magnum

DECORO WAVES
120x280 cm
DECORO WAVES
60x120 cm
DECORO TROPICO
120x280 cm
DECORO TROPICO
60x120 cm

Mosaico

Sugar comfort
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Cookie comfort
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Earl Grey comfort
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Sugar Mix comfort
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Cookie Mix comfort
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Earl Grey Mix comfort
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Sugar Mix glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Cookie Mix glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Earl Grey Mix glossy
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Match-up Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
±0,10%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO10545-2
±0,3% (±1,5 mm)
±0,20%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 14000 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Pendulum friction test
BS-7976
>36 wet
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
5.0 nga 5 yje

5 yje
4
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MATCH-UP Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
New Collections Shablloni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.50 €
90.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.50 €
90.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping