My Cart

Your cart is empty.

88 Produkte

Nga një e kaluar e lashtë në një të ardhme të përgjegjshme

Një material eko-miqësor, organik dhe i dallueshëm nga pikëpamja teknologjike gjurmon origjinën e tokës si një material i lashtë ndërtimi me pamjen e guximshme dhe vizionare të Floor Gres, e drejtuar drejt tendencave më moderne të jetesës miqësore me mjedisin. Ky është EARTHTECH/. Historia industriale e Floor Gres, në të cilën intuita dhe teknologjia janë shkrirë me një fokus të mprehtë në kërkimin e tërheqjes estetike, rezulton në një koleksion të plotë, të prodhuar në standardet më të larta të qëndrueshmërisë, duke kontribuar në ndërtimin e qytetit të së ardhmes.
Një material eko-miqësor, organik dhe i dallueshëm nga pikëpamja teknologjike gjurmon origjinën e tokës si një material i lashtë ndërtimi me pamjen e guximshme dhe vizionare të Floor Gres, e drejtuar drejt tendencave më moderne të jetesës miqësore me mjedisin. Ky është EARTHTECH/. Historia industriale e Floor Gres, në të cilën intuita dhe teknologjia janë shkrirë me një fokus të mprehtë në kërkimin e tërheqjes estetike, rezulton në një koleksion të plotë, të prodhuar në standardet më të larta të qëndrueshmërisë, duke kontribuar në ndërtimin e qytetit të së ardhmes.

Koleksioni injekton jetë të re në tokë përmes një procesi të qëndrueshëm prodhimi, me një fokus të fortë në menaxhimin e gjelbër, për t’i ofruar arkitektit një performancë të jashtëzakonshme teknike dhe estetike në përputhje me kontekstin socio-mjedisor dhe nevojat më të fundit të ndërtesave eko-miqësore.

Me EARTHTECH/ nga Floor Gres, një markë e përqendruar në krijimin teknologjik të materialeve që respektojnë natyrën, toka bëhet “tokë teknike” me një përmbajtje mjaft inovative, duke ofruar zgjidhje të reja për arkitekturën e gjelbër dhe përmbushjen e kufijve të rinj të ekonomisë rrethore në ndërtim, duke garantuar një të ardhme të qëndrueshme.

Decoro Fronds

DECORO FRONDS A
120x280 cm
DECORO FRONDS B
120x280 cm
DECORO FRONDS A
120x240 cm
DECORO FRONDS B
120x240 cm
DECORO FRONDS A
60x120 cm
DECORO FRONDS B
60x120 cm

Decoro Leaves

DECORO LEAVES
120x280 cm
DECORO LEAVES
120x240 cm
DECORO LEAVES
60x120 cm

Decoro Twist

DECORO TWIST
30x30 cm
Earthtech Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411-ISO 13006 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±0,8 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,3% (±1,5 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO10545-2
Squadrato ISO 13006 - ±0,4% (±1,8 mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5 Flakes COMFORT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA COMFORT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB GLOSSY-BRIGHT
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Pendulum friction test (slider 96)
BS-7976
>36 wet COMFORT
-
Pendulum friction test (slider 96)
BS-7976
>36 wet SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 COMFORT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B COMFORT
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
LEED 6mm certificate
Download
LEED 10mm certificate
Download
LEED 20mm certificate
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
4
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj EARTHTECH Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
earthtech

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Portokallt
  • Kuqe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

36.00 €
111.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Portokallt
  • Kuqe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

36.00 €
111.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping