...
My Cart

Your cart is empty.

Kuzhina është zemra e shtëpisë

Kuzhina është hapësirë mikpritëse që me thjeshtësinë e ngjyrave ose nuancave të njohura prej druri, mermeri ose guri, ngjallë momente intime dhe personale.  Të gjitha koleksionet në Kreativ Qeramika janë të përshtatshme për hapësira kuzhine, për dysheme, banak dhe ishuj, në ngjyra, madhësi dhe trashësi të ndryshme.

Banaku nga gres porcelani

Ky lloj materiali sjell më të mirën e tryezës në kuzhinë dhe pajisjeve të saja përcjellëse, të personalizuar përfundimisht në stil dhe dizajn, pa asnjë kompromis.

Pllakat nga gres porcelani  të madhësisë unike (më të mëdha se 160 × 320 cm) në tri mundësi trashësie (6, 12 dhe 20 mm) dhe me përfundime të ndryshme,  janë në shërbim të dizajnerëve të enterierit për të siguruar një fleksibilitet krijues dhe një performancë të lartë teknike dhe estetike.

Zbuloni pllakat e formatit të madh për pulte të kuzhinës nga brendi Florim Stone.

Ide frymëzuese për pllakat e kuzhinës

Rêves de Rex

Les Origines de Rex

Esprit de Rex

Motion

Sensi

Buildtech/2.0

Onyx & More

B&W Marble

Crayons of Cerim

Elemental Stone

Matières de Rex

Studios

I Classici di Rex

Antique Marble

La Roche di Rex

Ardoise

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping