My Cart

Your cart is empty.

66 Produkte

Antique Marble është e kaluara dhe e ardhmja së bashku: pllakë me efekt mermeri që përmbledhë pastërtinë dhe bukurinë e këtij materiali natyror me karakteristikat e modernitetit dhe praktikës së gres porcelanit.

Gjashtë esenca të frymëzuara nga bukuria e mermerit bëhen hije stilistike për të krijuar ambiente moderne dhe funksionale
Gjashtë esenca të frymëzuara nga bukuria e mermerit bëhen hije stilistike për të krijuar ambiente moderne dhe funksionale

Koleksioni Antique Marble është në dispozicion në përfundime dhe madhësi të ndryshme, madje edhe në një version me trashësi të zvogëluar 6mm (pllakat nga gres porcelani Magnum) të përshtatshme për hapësirat private dhe botën e lehtë tregtare me hije që shkojnë nga e bardhabezhë, nga gri në të zezë.

MOSAICO

Ghost Marble_01 lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Pure Marble_02 lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Majestic Marble_03 lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Imperial Marble_04 lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Royal Marble_05 lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Pantheon Marble_06 lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Ghost Marble_01 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Pure Marble_02 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Majestic Marble_03 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Imperial Marble_04 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Royal Marble_05 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Pantheon Marble_06 naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

MOSAICO 3D

Ghost Marble_01 lucida
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Pure Marble_02 lucida
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Majestic Marble_03 lucida
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Imperial Marble_04 lucida
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Royal Marble_05 lucida
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Pantheon Marble_06 lucida
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Ghost Marble_01 naturale
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Pure Marble_02 naturale
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Majestic Marble_03 naturale
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Imperial Marble_04 naturale
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Royal Marble_05 naturale
mosaico 3d 3x3 30x30 cm
Pantheon Marble_06 naturale
mosaico 3d 3x3 30x30 cm

MODULO LISTELLO SFALSATO

Ghost Marble_01 naturale---strutturata
modulo listello sfalsato 15x60 cm
Pure Marble_02 naturale---strutturata
modulo listello sfalsato 15x60 cm
Majestic Marble_03 naturale---strutturata
modulo listello sfalsato 15x60 cm
Imperial Marble_04 naturale---strutturata
modulo listello sfalsato 15x60 cm
Royal Marble_05 naturale---strutturata
modulo listello sfalsato 15x60 cm
Pantheon Marble_06 naturale---strutturata
modulo listello sfalsato 15x60 cm
Antique Marble Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,2% SLATE-HAMMERED
-
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
MAJESTIC MARBLE - Cl. 3
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
PANTHEON MARBLE - Cl. 2
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
GHOST MARBLE, PURE MARBLE, IMPERIAL MARBLE, ROYAL MARBLE - Cl. 4
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 3-4 SHINY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5 SLATE-HAMMERED
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB SHINY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet SLATE-HAMMERED
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B SLATE-HAMMERED
-
Antique Marble CE
Download
Antique Marble CE Magnum
Download
Antique Marble LEED
Download
Antique Marble LEED Magnum
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ANTIQUE MARBLE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
antique marble

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.50 €
52.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.50 €
52.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping