...
My Cart

Your cart is empty.

Këto pllaka në sipërfaqe kanë një shtresë me shkëlqim dhe ato bëhen opsion ideal për mure dhe dysheme. Pllakat me shkëlqim kanë sipërfaqe reflektuese dhe mund ta ndriçojnë hapësirën. Ato mund të përdoren për muret e kuzhinës ose të banjos. Këto pllaka pastrohen lehtë dhe mund t’i japin një pamje moderne hapësirës tuaj.

Disa nga koleksionet e pllakave me Shkëlqim

B&W Marble

Les Origines de Rex

Reves de Rex

Rock Salt

Les Bijoux

Le Veneziane

Antique Marble

Timeless

Onyx of Cerim

Elemental Stone

Exalt of Cerim

Hi-Wood

Prexious of Rex

Cromatica

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping