My Cart

Your cart is empty.

60 Produkte

Në bashkëpunim me koleksionet Antique Marble dhe Timeless, ajo ofron një gamë të gjerë ngjyrash dhe estetikë të përshtatshme në mënyrë të përkryer për stilet e ndryshme të jetesës

Koleksioni Exalt of Cerim ofron gjashtë lloje të efektit mermer me grafikë delikate për një pamje të gjithanshme dhe moderne, veçanërisht të përshtatshme për aplikimet e banimit.
Koleksioni Exalt of Cerim ofron gjashtë lloje të efektit mermer me grafikë delikate për një pamje të gjithanshme dhe moderne, veçanërisht të përshtatshme për aplikimet e banimit.

Exalt of Cerim përmbanë dy trashësi në dispozicion – 10 mm dhe 6 mm – me përfundime me shkëlqim dhe natyral. Magnum Oversize i madh (80×240) janë të përshtatshme për krijimin e vëllimeve të papara dhe spektakolare.

MODULO LISTELLO SFALSATO

Magic White naturale---lucida
modulo listello sfalsato mix 15x60 cm
Fairy White naturale---lucida
modulo listello sfalsato mix 15x60 cm
Oyster Shade naturale---lucida
modulo listello sfalsato mix 15x60 cm
Amber Symphony naturale---lucida
modulo listello sfalsato mix 15x60 cm
Gray Lace naturale---lucida
modulo listello sfalsato mix 15x60 cm
Silver Light naturale---lucida
modulo listello sfalsato mix 15x60 cm

MOSAICO

Magic White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Fairy White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Oyster Shade naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Amber Symphony naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Gray Lace naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Silver Light naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Magic White lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Fairy White lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Oyster Shade lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Amber Symphony lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Gray Lace lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
Silver Light lucida
mosaico 3x3 30x30 cm

MOSAICO 3D

Magic White naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Fairy White naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Oyster Shade naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Amber Symphony naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Gray Lace naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Silver Light naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Magic White lucida
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Fairy White lucida
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Oyster Shade lucida
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Amber Symphony lucida
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Gray Lace lucida
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Silver Light lucida
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Exalt Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
4 SHINY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
4-5 MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB SHINY
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA-GLB MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
AMBER SYMPHONY: Cl. 4 MATTE - Cl. 4 SHINY
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
FAIRY WHITE: Cl. 5 MATTE - Cl.5 SHINY
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
MAGIC WHITE: Cl. 5 MATTE - Cl.5 SHINY
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
GRAY LACE: Cl. 3 MATTE - Cl.2 SHINY
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
OYSTER SHADE: Cl. 4 MATTE - Cl.4 SHINY
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
SILVER LIGHT: Cl. 4 MATTE - Cl.5 SHINY
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
-
Exalt CE
Download
Exalt Magnum 6mm CE
Download
Exalt LEED
Download
Exalt Magnum LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj EXALT OF CERIM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.50 €
51.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.50 €
51.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping