My Cart

Your cart is empty.

24 Produkte

Një stil i rafinuar dhe hije të pastërtisë së ngrohtë në ambiente

Onyx of Cerim, me katër variacionet e saj të ngjyrave, çon në ambiente delikate nga vendet në distancë.
Onyx of Cerim, me katër variacionet e saj të ngjyrave, çon në ambiente delikate nga vendet në distancë.

Eleganca e saj nxirret gjithashtu nga përmasat e mëdha që lejojnë krijimin e mjediseve sugjeruese dhe mjaft tërheqëse.

MOSAICO

SAND lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
CLOUD lucida
mosaico 3x3 30x30 cm
WHITE lucida
mosaico 3x3 30x30 cm

Onyx Of Cerim Flyer
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
50 N/mm2
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 3 SHINY
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4-5 MATTE
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
GLB SHINY
See manufacturer’s declaration
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
GLA MATTE
See manufacturer’s declaration
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GA
GB minimum
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
IRON - Cl. 3
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
WHITE, SAND, CLOUD - Cl. 4
-
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
SHADOW - Cl. 2
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A MATTE
-
Onyx of Cerim CE
Download
Onyx of Cerim Magnum 6mm CE
Download
Onyx of Cerim LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ONYX OF CERIM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
featured 6

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

33.00 €
57.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

33.00 €
57.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping