My Cart

Your cart is empty.

43 Produkte

Kontakti i vazhdueshëm me ujin, shkathtësia në këmbët e zhveshura dhe rregullat e rrepta shëndetësore dhe të sigurisë imponojnë aftësi specifike të projektimit, të cilat pllakat SwimmingPool i plotësojnë.

Nga pikëpamja e teknikës së ndërtimit, struktura në beton të armuar dhe muret e pishinës qeramike duhet të konsiderohen zgjidhja më prestigjioze, elegante, higjienike dhe e përballueshme me kalimin e kohës.
Nga pikëpamja e teknikës së ndërtimit, struktura në beton të armuar dhe muret e pishinës qeramike duhet të konsiderohen zgjidhja më prestigjioze, elegante, higjienike dhe e përballueshme me kalimin e kohës.

Për më shumë se pesëdhjetë vjet, Florim Swimmingpool ka qenë një udhëheqës në sektorin e pishinave, duke ofruar mbështetje të synuar për hartimin dhe duke e bërë të disponueshëm njohurinë e tyre për klientët, duke i ndihmuar ata gjatë gjithë procedurës së projektimit.

Florim Swimming Pool Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SWIMMINGPOOL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
swimmingpool

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Krem
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

4.60 €
51.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Krem
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

4.60 €
51.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping