My Cart

Your cart is empty.

65 Produkte

Lojërat magjepsëse të dritës, ngjyrave dhe sipërfaqeve janë propozuar në një lojë të kontrastit me kombinime të pazakonta bardh e zi falë xhamave qeramikë me një përfundim mat

Varg shkrepjes me një shtyp të vetëm Seta është e përshtatshme për të gjitha përdorimet e pllakave në mjediset rezidenciale, tregtare dhe të mirëqenies.
Varg shkrepjes me një shtyp të vetëm Seta është e përshtatshme për të gjitha përdorimet e pllakave në mjediset rezidenciale, tregtare dhe të mirëqenies.

Këto produkte rekomandohen për vendosje në dysheme vetëm në banjë banimi dhe zona të tjera me trafik të lehtë.

Appiani Colore Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Antisdrucciolo CE
Download
Monopressocottura CE
Download
LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SETA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
seta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Verdhe
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

60.00 €
135.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Verdhe
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

60.00 €
135.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping