My Cart

Your cart is empty.

38 Produkte

Dechirer është një përparim në botën e pllakave dhe të projektuesve

Përdorimi i theknologjisë Continua lejoi të realizojë pllaka të mëdha prej gres porcelani pa pëlhurë, me përmasa modulare që mund të përdoren si në dysheme ashtu edhe në mure.
Përdorimi i theknologjisë Continua lejoi të realizojë pllaka të mëdha prej gres porcelani pa pëlhurë, me përmasa modulare që mund të përdoren si në dysheme ashtu edhe në mure.

Relievet e bazës që përshkojnë me elegancë sipërfaqen janë mezi të dukshme, ato nuk janë thjesht dekorime, por paraqesin atë që mbetet nga kujtimet e grisura. Paleta e ngjyrave është e përbërë nga tone neutrale që lejojnë të krijojnë hapësira të ndryshueshme dhe harmonike, por që janë në gjendje të mbajnë një vështrim paramendues. Koleksioni kombinon sipërfaqe, tekstura dhe materiale të ndryshme, si dhe hulumtime në materiale, duke eksperimentuar me teknologji të reja, duke interpretuar përsëri forma dhe ngjyra.

 

Për më tepër, qëndrueshmëria dhe respektimi i mjedisit është një prerogativë e koleksionit, i cili krijon një dizajn modern dhe të rafinuar që është gjithashtu eko-miqësor. Dechirer vjen nga ideja e krijimit të një sipërfaqeje të frymëzuar nga paqëndrueshmëria e betonit, duke ruajtur gjithmonë identitetin e saj të qeramikës. Duke punuar krah për krah, gjithmonë duke marrë pjesë në procesin krijues dhe të prodhimit, duke qenë gjithashtu në gjendje ta shijojmë atë.

Dechirer Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj DECHIRER Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
dechirer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

189.00 €
318.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

189.00 €
318.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping