My Cart

Your cart is empty.

Inciso wellness kanalizon ndershmërinë e zejtarisë tradicionale dhe shpirtit amerikan

Koleksioni i rubinetave dhe aksesorëve të dizajnuar nga David Rockwell për Gessi krijon një gjuhë të re të projektimit për banjën bashkëkohore.
Koleksioni i rubinetave dhe aksesorëve të dizajnuar nga David Rockwell për Gessi krijon një gjuhë të re të projektimit për banjën bashkëkohore.

Konsumatorët më perceptues janë duke shprehur nevojën për një kthim të origjinalitetit, dhe një dëshirë për të rrethuar veten me produkte që shkëlqejnë një ndjenjë besueshmërie, thellësie të vërtetë dhe cilësi. Ata duan produkte të përsosura gjatë një kohe të gjatë me një estetikë të qëllimshme që ngjall emocione. Qëllimi i Gessi ishte të konceptonte një linjë të pasaktë të produkteve që mund të mishëronin plotësisht emocionet e specifikave të shkathëta të prodhuesve të bronzit të epokës së vjetër, ndërsa e bën atë të freskët dhe bashkëkohor duke e injektuar atë me shijen moderne arkitektonike dhe teknologjinë më të përparuar të përpunimit të metaleve.

152 Produkte

Gessi Private Wellness Magazine
Download
Gessi Certificates
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj INCISO WELLNESS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
inciso wellness

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

237.00 €
2,957.00 €

Ngjyrat

 • Chrome
 • Aged Bronze
 • Gold PVD
 • Black XL
 • Black Metal Brushed PVD
 • Copper Brushed PVD
 • Antique Brass
 • Brushed Brass PVD
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Chrome
 • Aged Bronze
 • Gold PVD
 • Black XL
 • Black Metal Brushed PVD
 • Copper Brushed PVD
 • Antique Brass
 • Brushed Brass PVD

Struktura

Efekti

Çmimi

237.00 €
2,957.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping