My Cart

Your cart is empty.

38 Produkte

Koleksioni Rilievi nga Zaven është rezultati i një procesi të hollësishëm të projektimit, duke filluar nga puna e përpiktë, shumë e suksesshme për të kombinuar dy elementë themelorë

Një pllakë e madhe qeramike dhe një pllakë me reliev tre-dimensional, të vendosura sipër pllakës. Këta dy "përbërës" mund të kombinohen në mënyra të ndryshme në varësi të shumëzimit të tyre numerik, paraqitjes së pllakave dhe formave të ndërtuara, kombinimeve dhe përzierjeve midis secilit artikull në koleksion.
Një pllakë e madhe qeramike dhe një pllakë me reliev tre-dimensional, të vendosura sipër pllakës. Këta dy "përbërës" mund të kombinohen në mënyra të ndryshme në varësi të shumëzimit të tyre numerik, paraqitjes së pllakave dhe formave të ndërtuara, kombinimeve dhe përzierjeve midis secilit artikull në koleksion.

Rilievi është një punë e dizajnit e ekuilibruar midis periudhave të ndryshme historike: ndërsa modulet e pllakave lehtësuese vëllimore janë frymëzuar nga eksperimentet artistike të kryera në Itali gjatë viteve Gjashtëdhjetë dhe Shtatëdhjetë të shekullit të kaluar, pllakat e mëdha janë rezultati i hulumtimit në materiale dhe teknologji që ka ardhur vetëm në realizim në kohët e fundit. Efektet hije të gjeneruara në sipërfaqet e pllakave nga drita që godasin pjesët e projektimit të moduleve krijojnë një përshtypje të pazakontë të thellësisë arkitektonike që gjendet pothuajse askund tjetër në mbulesat qeramike, duke hedhur bazat për një gjuhë të re dekorimi të brendshëm.

RILIEVI #1

Decor #1
36x35 cm
Decor #1
36x35 cm
Decor #1
36x35 cm
Decor #1
36x35 cm
Decor #1
36x35 cm
Decor #1
36x35 cm
Decor #1
36x35 cm

RILIEVI #2

Decor #2
36x35
Decor #2
36x35
Decor #2
36x35
Decor #2
36x35
Decor #2
36x35
Decor #2
36x35
Decor #2
36x35

RILIEVI #3

Decor #3
36x36
Decor #3
36x36
Decor #3
36x36
Decor #3
36x36
Decor #3
36x36
Decor #3
36x36
Decor #3
36x36
Rilievi Catalogue
Download
Composition Layots
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
mm2
average value 52 N/mm2*
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA - UHB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Rilievi CE
Download
Rilievi LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj RILIEVI Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Mat

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping